dimarts, 28 d’octubre del 2008

Pregària infantil del Nadal 2008


Una vegada més ens acostem a Nadal. Ja és el setè any que fem una convocatòria de trobada nadalenca pensada per a nens. Per això convidem nens i pares a trobar-nos a casa nostra el diumenge 21 de desembre a les 5 de la tarda. Com sempre, farem una estona de pregària en què explicarem la història de Nadal als nens, cantarem alguna cançó... i és que ens agradaria fer participar els nens d'uns valors que no són els que es respiren pel carrer... Acabarem berenant tots junts: si algú s’anima a fer una coca o similar per berenar, benvinguda serà!
Els qui sabeu que vindreu, aviseu-nos abans, i així ens farem una idea de quants serem.

Com vam començar el nostre projecte?


L'any 1997 vam prendre la decisió de començar un projecte en comú. Un any després començàvem a viure junts.


No va ser fins uns anyets després que vam decidir explicar la manera com ens ho vam plantejar i com vam fer les primeres passes per viure en comunitat. Ara ja sembla antic, però l'escrit que férem aleshores explica prou bé algunes idees sobre el nostre començament: es tractava d'un article que ens va demanar el 2004 l'Andrés Torres Queiruga per a la revista gallega que dirigeix, "
Encrucillada - Revista galega de pensamiento cristián".

Podeu llegir l'article COMUNITAT FAMILIAR: UNA EXPERIÈNCIA DE CAMÍ I DE COMUNIÓ si cliqueu aquí.


dilluns, 27 d’octubre del 2008

Toc toc, qui hi ha?


Us recomanem www.toc-toc.cat, hi trobareu una agenda molt completa (espectacles, tallers...) del que es pot fer amb nens per Catalunya. Hi trobareu també un blog, articles d'opinió... Val la pena fer-hi una ullada.

Excursió al zoo Cal Castillo


Si voleu fer una sortida d'un matí amb la canalla per Collserola, us proposem que aneu al nucli zoològic Cal Castillo. És un recinte amb tot d'animals (ases, ponis, ànecs, conills, cérvols, porcs, etc.) que es poden tocar, donar-los herbes per menjar... L'entrada és gratuïta i us ho passareu pipa!

Instruccions de com arribar-hi clicant aquí.

dilluns, 20 d’octubre del 2008

On podem anar en família?


Hi ha llocs, espectacles, tallers, espais naturals, cases rurals... que val la pena conèixer, o que simplement busques que tinguin una valoració positiva contrastada.


Aquí les volem compartir.

Un espai per a intercanvis...


Des d'una perspectiva sostenible, si compartim i intercanviem molts objectes que tenim a casa, segur que hi sortim guanyant.

Joguines, roba, estris, etc.

Entitats i projectes que mereix la pena conèixer!


Coneixem persones que fan coses interessants en el món de la solidaritat social i cultural.

Materials interessants...


En aquesta categoria proposarem tot de coses interessants que coneguem i que podeu aprofitar.