dijous, 22 de gener del 2009

Rebaixes a Vallparadís!


Tenim en oferta, en molt bon estat i a disposició immediata:

- dos llitets de cotxet Jané (cucos, en argot de botiga) per a recent nascuts (és com el de la foto però amb colors diferents)
- un maxi-cosi acoblable a un cotxet Jané i útil per al cotxe
- un cotxet de tisores vellet però lleuger
- (properament: una motxilla d'esquena per a dur nens de 7 a 15 mesos aprox.)

Si us interessa o sabeu d'algú a qui pugui interessar-li, ens envieu un correu. Gràcies!

dilluns, 12 de gener del 2009

Còmics i pau


De cara a una propera edició del videofòrum, va sorgir la idea de veure una pel·lícula d’animació. Durant la conversa van sortir exemples com Shrek, Persèpolis o Maus. Si teniu més pel·lícules per proposar, escriviu un comentari. Tanmateix, hi hagué qui opinava que els còmics són més bons en format paper que passats a cinema. Per això us recomanem el bloc del Toni sobre Còmics i pau, que agradarà tant a neòfits com a experts.


Felicitat vs. llibertat?

El darrer videofòrum, a partir de la pel·lícula La vida dels altres, va tornar a ser un èxit, tant numèricament com qualitativament. La novetat d’aquesta convocatòria va ser la projecció en una pantalla “gran” (més gran que fins ara, com a mínim!) I la tradició van ser les exquisideses que vam compartir.

El col·loqui va ser força divers, tenint en compte que vam parlar sobre la repressió, el control social, el fanatisme, l’idealisme, la traïció, la solitud, la corrupció, la malfiança, l’art com a eina de transformació personal, l’obediència, fins que vam arribar a un vell conegut: el dilema entre la felicitat i la llibertat. Us conformaríeu en ser feliços sense llibertat?

Inscripció Recés familiar a Vic


Recordar-vos, que aquest dimarts 13 de gener, s'obren les inscripcions pel recés familiar a Vic.
Per fer-ho cal anar a la pàgina www.claretvic.net, i buscar a activitats els recessos familiars, mirar les dates i seguidament fer la inscripció. Animeu-vos!