divendres, 20 de març del 2009

Videofòrum: Kirikú i la bruixa (18 d'abril)



Ja hem triat data i títol per al proper videofòrum. Seguint els suggeriments que van sortir en la darrera ocasió, hem optat per una pel•lícula de dibuixos animats, aparentment infantil. Però no us en refieu, perquè tracta sobre el mal, la por, la veritat i un munt d’altres valors dignes de ser reflexionats.
Així doncs, preneu nota: videofòrum sobre Kirikú i la bruixa, el dissabte 18 d’abril.
Només per a adults. Recordeu de confirmar si decidiu venir.

Diumenge 22 de març: Picnic Jazz


Com cada any, durant el mes de març se celebra a Terrassa el Festival de Jazz. A part de molts concerts a la Nova Jazz Cava, hi ha una proposta molt popular: el Picnic Jazz. Es tracta d’un seguit de concerts al Parc de Vallapardís, que comencen a les 11 amb la Locomotora Negra i acaben a les set del vespre. Aquest any se celebra el diumenge 22, però si no hi podeu anar, recordeu que el cap de setmana següent també hi ha diversos concerts gratuïts i a l’aire lliure. Podeu consultar la programació al web: http://www.jazzterrassa.org

dilluns, 9 de març del 2009

Pregària quaresmal

Un cop immersos en la Quaresma, ja hem fixat la data per a la propera pregària familiar. Serà a casa nostra el dissabte 21 de març a les 5 de la tarda. Com sempre, farem una estona de pregària en què explicarem una història bíblica als nens, cantarem alguna cançó... i acabarem berenant tots junts. (Si algú s’anima a fer una coca o similar per berenar, benvinguda serà!)

Els qui sabeu que vindreu, aviseu-nos abans, i així ens farem una idea de quants serem.