dissabte, 23 de maig del 2009

La insubmissió ha fet 20 anys


L’any 1989, és a dir ara fa 20 anys, el moviment antimilitarista va presentar la campanya de la insubmissió. Aquesta estratègia, a la qual s’hi van sumar milers de joves, va ser determinant per a l’abolició del servei militar obligatori. Ara és bo fer-ne un petit balanç, i per això us adjuntem l'enllaç a un article on en parlem.

De tots els punts a valorar que l’article esmenta, encara s’hi podria afegir un altre: la xarxa que creà la insubmissió es desmembrà a la fi de la mili, però les experiències compartides promogueren el sorgiment de noves iniciatives ben diverses. Fins i tot, la nostra comunitat n’és fruit!

dimarts, 5 de maig del 2009

Pujada a la Mola!!! (24 de maig)

Amics, ja hem triat data per a la pujada a La Mola d'enguany. Serà el diumenge dia 24 de maig. Com altres vegades, si el temps acompanya, hi pujarem al matí i compartirem un dinar de pícnic a la baixada, en un prat verd i sota l'ombra d'uns bons roures.

Animeu-vos-hi grans i petits que el camí és fàcil i apte per a totes les edats. Aviseu-nos que vindreu per anar preveient quants serem, tenint en compte que en cas de pluja ho deixem per l'any vinent.

Consulteu-nos per a qualsevol dubte.

divendres, 1 de maig del 2009

La Fira Modernista de Terrassa


Si molts pobles tenen el seu mercat medieval, Terrassa es desmarca amb la Fira Modernista. El cap de setmana dels dies 8, 9 i 10 de maig se celebra la setena edició, amb moltíssimes activitats per a totes les edats i tots els gustos, amb una única excepció: no apte per a persones que no suportin les aglomeracions. Consulteu el programa, o simplement sortiu a passejar, i us fareu una idea de com era Terrassa fa un segle, i de com ara els terrassencs aprofiten qualsevol excusa per muntar una gran festa.