dilluns, 19 d’octubre del 2009

Fòrum Català de Teologia i Alliberament

""L’actual situació del món i, també, la de molts grups i petites comunitats de creients fa que un grup de persones, plural en molts aspectes, que tenim en comú el sentit de la Transcendència i el refús a aquest model de societat que segrega i margina les majories, considerem que és un moment oportú per convocar, en el marc del II Fòrum Social Català del proper mes de gener de 2010, un Fòrum Català de Teologia i Alliberament, com l’expressió catalana dels Fòrums Mundials de Teologia i Alliberament.""

Amb aquesta presentació dels convocants us donem a conèixer aquesta iniciativa que té la voluntat de crear una xarxa social de gent amb inquietuds i iniciativa.

Si us passegeu per la plataforma digital del Fòrum que acull el treball previ, veureu que podeu apuntar-vos fàcilment a algun dels grups de treball. Aquesta feina es visibilitzarà a la trobada presencial dels dies 23 i 24 de gener del 2010.

Nosaltres hi participem.

diumenge, 4 d’octubre del 2009

Pujada a La Mola (25 d'octubre)


Amics, ja hem triat data per a la pujada a La Mola d'enguany. Serà el diumenge dia 25 d'octubre. Com altres vegades, si el temps acompanya, hi pujarem al matí i compartirem un dinar de pícnic a la baixada, en un prat verd i sota l'ombra d'uns bons roures.

Aquesta vegada hem triat la tardor i no la primavera, com fèiem altres anys, pensant que el paisatge tardorenc és deliciós i que potser a l'inici de curs ens serà més fàcil tenir l'agenda buida, ei, si pot ser!

Animeu-vos-hi grans i petits que el camí és fàcil i apte per a totes les edats. Aviseu-nos que vindreu per anar preveient quants serem, tenint en compte que en cas de pluja ho deixem per l'any vinent.

Consulteu-nos per a qualsevol dubte a vallparadis@gmail.com!