dimarts, 23 de febrer del 2010

Convidats d'honor


Es compleixen ara 75 anys de la inauguració del Museu d'Art de Catalunya, i el MNAC ho celebra reunint 75 obres mestres de l'art català pertanyents a col·leccions privades, museus catalans, europeus i americans, i al patrimoni eclesiàstic. La mostra permet fer un recorregut per la història de l'art català des de l'Edat Mitjana fins al segle XX a partir de peces de gran qualitat artística.
L’exposició porta el títol de “Convidats d’honor”, i és molt recomanable de visitar amb nens: durada assequible, gratuïta i ofereix una gran varietat de formats, estils i motius que permeten que cadascú pugui fer-se, en la mesura de les seves possibilitats, una idea de la història de l’art català. Teniu temps fins a l’11 d’abril.

dilluns, 15 de febrer del 2010

Concert benèfic per a Haití...

Han estat els mateixos alumnes de l'Escolania de Montserrat els qui han proposat fer aquest concert benèfic i els qui han fet els passos per organitzar-lo i fer-lo realitat. I no serà una cosa petita: un dels millors cors europeus de veus blanques mogut per la solidaritat farà un concert que farà gaudir de valent.

Els beneficis del concert es donaran a InteRed, una ONG que pertany a la Institució Teresiana, institució molt vinculada a l’Escolania des de fa anys.

Data: divendres, 5 de març de 2010

Hora: 2/4 de 9 del vespre

Lloc: basílica de Santa Maria del Mar, de Barcelona 
                                                                                                                                                                                      (c) Fotografia de Rafa Pérez (http://www.rafaperez.com).
Preu de l'entrada: 15 €

Per aconseguir entrades:
  • Dos llocs per comprar-ne: Centre Passatge, al passatge Mercader, 13 - Barcelona Tf: 93 2151599; i l'Escola Arrels, al carrer Cardenal Tedeschini, 76 - Barcelona Tf: 93 3524454.
  • Ingrés a c/c 2100-0828-61-0104536912 especificant "Escolania de Montserrat amb Haití" i enviant el justificant d'ingrés a escolania.haiti@gmail.com. Aquestes entrades reservades es recolliran el mateix dia a l'entrada de l'església.
 Feu-ne difusió! Gràcies.