diumenge, 13 de febrer del 2011

Parlant del nostre país amb en Salvador Cardús


A finals del mes de gener vam tenir la sort de tenir a casa un convidat d'excepció: el sociòleg, degà de la facultat de ciències polítiques i de sociologia de la UAB, Salvador Cardús.

Érem un total de 25 amics disposats a parlar amb ell del nostre país a partir del documental de la Isona Passola "Cataluña-Espanya" (2009) que havíem visionat junts.

Van ser tres hores de conversa apassionada, de debat costructiu, de compartir esperances per al nostre país. Vam acabar amb un molt bon regust de boca i, sobretot, amb molt optimisme.

Creiem fermament que Catalunya ha posat un rumb imparable cap a la independència.

diumenge, 6 de febrer del 2011

EXPOSICIÓ: Tu en el món teu, ecologia quotidiana i sostenibilitat


Us recomanem l'exposició Tu en el món teu, ecologia quotidiana i sostenibilitat.

L'Exposició ens dóna informació i instruments necessaris per afrontar els temes socioambientals bàsics que ens afecten com a ciutadans.

Proposa un viatge de 8 línies temàtiques: Consum, Residus, Soroll, Aire, Aigua, Energia, Mobilitat i Espai. Aquests temes estan disposats en diversos mòduls, molt gràfics, i accedim a informació rellevant de caràcter general, d'una banda, i ens ajuda a conéixer l'impacte de les nostres activitats diàries, de l'altra.

Passejant per l'exposició ens adonem que els nostres gestos del dia dia- obrir una aixeta, posar la ràdio, agafar el cotxe- estan definint, no només el nostre món, sinó també el de tots, l'ambient col.lectiu. Un concepte clau per entendre el veritable paper de cadascú en la construcció dúna societat més sostenible.

Val la pena anar-hi!

On es fa?

Terrassa

Del 1 de gener del 2011 al 1 de gener del 2014

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 16 a 21h. Dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14h i de 18 a 21h

Lloc: Centre Cultural Unnim, Rambla d'Ègara, 340.

Organitza: Unnim Obra Social

Preu: Entrada gratuïta