dimarts, 22 de desembre del 2009

Activitats de Nadal


Activitats de Nadal en temps de crisi

Han arribat les vacances de Nadal, i tenim uns quants dies per gaudir amb família. A fora fa fred, i tot és tan car!!! Doncs, aquest any no teniu excusa ! Us proposem unes quantes activitats que només valen el preu del viatge al lloc on es faci l’activitat, bàsicament a Barcelona.

Mireu-vos atentament l’agenda de Nadal del Caixa-Fòrum de Barcelona, hi ha un taller artístic de Nadal gratuït. A part ofereixen espectacles de molt bona qualitat a preus força increïbles ( 2 o 3 euros)

Passejar-vos per qualsevol Fira de Santa Llúcia de Catalunya també és gratis.

A la Pedrera de Barcelona, la Fundació Cultural de Caixa Catalunya ofereix espectacles gratuïts amb inscripció prèvia.

La Caixa Sabadell ofereix activitats familiars els caps de setmana, sobre el consum responsable.

El Centre Cívic de les Cotxeres de Sants del 27-29 desembre i 2-5 gener ofereix tallers per a nens, també gratuïts. Aquesta fira va néixer com a alternativa al Saló de la infància de Barcelona, les entitats culturals del barri ofereixen tallers ( de malabars, tirolina, fer una màscara amb guix, fang...)

Hi ha molts museus de Barcelona, que són gratuïts pels nens i nenes que tenen el carnet super-3, mireu-vos la guia a veure quins trobeu.

La xarxa de biblioteques de Barcelona, ofereix conta-contes i tallers amb inscripció prèvia.

Anar a portar la carta als reis al Patge, t’ocupa una tarda sencera, primer l’escrius o la dibuixes i després li portes.

Evidentment, si el temps és bo sempre va bé anar a donar un volt pel Parc de Sant Llorenç, el Parc Vallparadís o el bosc de Can Déu ....

Encara que sembli impossible, divertir-se és gratis!!!