dilluns, 20 d’octubre del 2008

On podem anar en família?


Hi ha llocs, espectacles, tallers, espais naturals, cases rurals... que val la pena conèixer, o que simplement busques que tinguin una valoració positiva contrastada.


Aquí les volem compartir.

2 comentaris:

Nuna ha dit...

Aquest estiu hem estat a la casa rural "El Mir" http://www.elmirturismerural.com/ a prop de Vidrà.
Si us agrada la natura i la tranquilitat és el lloc ideal. La casa està molt i molt ben equipada (té de tot i molt nou) i hi ha un munt d'excursions i sortides aptes per nens per fer molt a la vora: salt del molí, castell Santa Maria Besora, serra dels bufadors (molt recomenable;sembla un bosc encantat!). Podreu veure-hi conills, gallines, un cavall i 6 gossos! i en Jesús i l'Anna es preocuparan que no us falti de res.

I tot a només una hora aprox en cotxe desde Barcelona. Molt indicat per anar-hi caps de setmana o ponts.

família Bitlloch-Galceran

Nuna ha dit...

Fa unes setmanes vam anar a veure el musical "Què, el nou musical"
http://www.quemusical.com/index2.php
Es fa al teatre Coliseum de Barcelona. Hi anàvem sense gaires referències i amb l'única intenció de gaudir d'una vetllada en parella, sense nens, i l'obra de teatre en sí era una mica secundària. Potser aquesta falta de expectativa va afavorir que l'obra ens agradés molt! Vam sortir del teatre canturrejant les cançons i comprant el disc del musical.
La música en directe molt trepidant (potser caldria ajustar una mica el volum d'algunes peces).
Molt recomanable sobretot per anar-hi amb adolecents; l'argument dona molt de sí, i pot afavorir converses sobre l'amistat, el racisme, l'autostima, la violència, la implicació...
Una mica fluixa la part de ball i coreografia, però molt aconseguida la posada en escena i la interpretació(actors novells molt joves i molt complerts).
Us ho recomanem si us agraden els musicals amb argument i missatge, tipus "RENT", "West Side Story",...

Joan i Núria