dimarts, 25 de maig del 2010

The Corporation

AJORNAT FINS DESPRÉS DE L'ESTIU!
Per al proper videofòrum, hem triat la pel·lícula-documental The Corporation, (+ info), (tràiler), que ens donarà peu a tractar un tema que ocupa cada dia l’actualitat: l’economia.

En podrem parlar des de les finances globals fins a l’economia domèstica, des de la responsabilitat de les grans empreses fins a la coherència de les nostres actuacions. Potser no hi ha cap alternativa global al capitalisme, però està ple d’iniciatives que contradiuen la seva lògica: el comerç just, les cooperatives de consum, l’objecció fiscal o la banca ètica.

Justament per conèixer millor aquest darrer sector, ens acompanyarà en el debat en Jordi Marí, director de FETS (Finançament Ètic i Solidari). Ell ens ajudarà a reflexionar sobre els diversos plantejaments que hi ha rere els projectes de banca ètica a Catalunya, i la importància que té per al desenvolupament d’una economia menys especuladora.

Ens trobarem el dissabte 12 de juny, a les set del vespre. Com sempre, recordeu d’avisar-nos, i així us tindrem en compte a l’hora de preveure què durà cadascú per sopar.