dijous, 14 d’octubre del 2010

Blocs amics

Avui us volem recomanar tres blocs, que tenen en comú que els autors són amics nostres i cristians.

Paraules des del silenci: de ben segur que molts de vosaltres ja coneixeu la Laia de Ahumada. Dona polifacètica i punt de referència per a nosaltres en molts aspectes, té un bloc que a partir de petits detalls sol fer diana en el nostre cor. Escrits interpel·ladors, amb un estil senzill, que sovint giren al voltant dels sentiments i les actituds. Encantador (el bloc) i encantadora (ella).

Si vivim, coses veurem: en Miquel Àngel Maria és professor de filosofia de secundària, opinador en el Diari de Balears, i col·laborador de Justícia i Pau de Menorca. El seu bloc és molt acurat i té gràcia per la forma i pels continguts: la forma és en menorquí, i els continguts solen ser reflexions de tipus social.

Eulàlia Tort: la més jove de les recomanacions és protagonitzada per una periodista que treballa sobretot en l’àmbit religiós, en tota mena de suports: paper, ràdio, TV i internet. El seu bloc tracta la part més personal de la seva feina: cal destacar alguns videos de les persones a qui entrevista, que solen ser molt interessants (les persones i les entrevistes!)

A veure qui us interessa més!

1 comentari:

Sara Maria ha dit...

Gràcies per les recomanacions!