dissabte, 1 de novembre del 2008

Amb una vegada no n’hi ha prou!


No cal esperar per cap d’any per començar a fer la llista de bons propòsits. De ben segur que quan penses en ser més solidari o generós penses en moltes coses, i poques vegades n’hi ha de tan senzilles com aquesta: donar sang. En el web del Banc de Sang i Teixits us donen tota mena de detalls sobre qui, com, on i quan es pot donar. En Joan hi anirà aquest mes de novembre (tot i que al desembre, a Terrassa, regalen a cada donant un número per a la rifa d’una panera!) Per animar-vos una mica més, us enllacem amb aquesta cançó!

1 comentari:

Nuna ha dit...

Us volem fer conèixer la "Fundació Acollida i Esperança", on ja fa més de 10 anys que hi col.laborem (primer com a voluntaris, i més tard fent-hi aportacions econòmiques).
La Fundació vol crear espais de vida comunitària on s’acullin i atenguin persones amb problemes de marginació social. Aquesta acollida no només intenta cobrir les necessitats bàsiques (menjar, habitatge i atenció sanitària), sinó que també vol oferir un suport convivencial afectiu, i crear alhora ambients familiars en què tant els col•laboradors com les persones acollides comparteixin, en la mesura del possible, un ritme de vida.

Feu una ullada a la web i no dubteu en trucar-hi si voleu anar-hi de visita i conèixer-ho una mica més d'aprop.
.http://www.acollida.org/entrada_cat.htm

Joan